29. prosince 2008

Úvodem

Milí přátelé scrapbooku! :)

Rády bychom se představily: jsme dvě sestry a chtěly bychom Vám nabídnout něco nového a originálního ve světě scrapbooku.

Jak vše začalo? Po večerech jsme procházely zajímavé scrap stránky, stahovaly freebies a zkoušely tvořit, ale příliš často jsme nenacházely přesně to, co jsme hledaly. A tak jsme začaly fotit a "vystřihovat" samy. Z toho už byl jen krok k tomu, začít tyto výtvory nabízet i ostatním.

A co nabízíme?
Především chceme nabídnout kvalitu: všechny fotky a všechny zdroje jsou původní! Nic jsme nestáhly, nezkopírovaly a neopsaly. Zpracování (ořez, barevné mutace, doladění fotek) chceme držet na vysoké úrovni, která se nadále bude ještě zlepšovat.
Chceme být originální. Mašliček, knoflíků a kytiček je na netu všude dost, my bychom rády přinesly něco nového.
Chceme být maximální :) Důraz klademe na počet elementů a jejich různorodost ve vzájemném sladění, ale i počty papírů a textových prvků jsou pro nás důležité.

Těšíme se, že Vás práce s našimi kity bude bavit, že Vám půjde od ruky a že výsledky potěší Vás i Vaše blízké, že Vám naše práce pomůže uchovat Vaše nejkrásnější vzpomínky v ještě hezčím balení :)

Vaše
Kairra a Yuya, Sisterscraps

8 komentářů:

  1. Holky, tak to je báječné!!! Moc vám držím palce a budu se těšit na všechna vaše freebíčka. ;o)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem rada ze jsem narazila na tenhle webik,moc me potesil a uz se na to vrham.Jen tak dal holky,budu se tesit na dalsi. Hodne stesti a napadu v praci

    OdpovědětVymazat
  3. vítám profesionální grafičku v našem scrapbookovém hnízdě!!!

    OdpovědětVymazat
  4. to Siťa: profesionální grafičku na mateřské :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky :).
    Přeju vám děvčata hodně úspěchů v designérské práci :). Těším se na vaši originalitu, přeju vám, ať máte samé dobré nápady. Hodně štěstí - Gábina :)

    OdpovědětVymazat
  6. no každopádně dávám do sledování... tohle chci vidět pokračovat....

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím :)
    přeji hodně štěstí a můj první poznatek (který neberte jako kritiku, ale jako "vylepšení" vaší práce)- v kitu chybí folder a "tou" - já osobně si po pár dnech nepamatuji, kde jsem jaké freebie stahla (zvláště pokud se jedná o nové designerky) a při psaní kreditu bych autora nemohla uvést :)
    Eva

    OdpovědětVymazat
  8. to Evásek: děkujeme za připomínku, zkušenosti s formou freebie má spíše Yuya a tento kit jsem balila já (Kairra), příště napravíme :)

    OdpovědětVymazat